KFC Müşteri Hizmetleri & Sipariş Numarası

KFC İLETİŞİM


KFC Müşteri Hizmetleri

KFC helal sertifikasına sahip, ürünlerinde trans yağ kullanmayan bir kuruluştur. KFC müşterilerine daima en taze tavukları özenle hazırlayarak ister restoranlarında isterseniz de KFC evlere servis hizmeti aracılığıyla lezzetin tadına varabilirsiniz.

KFC Sipariş Çağrı Merkezi

Sizlere günün bir çok saatinde hizmet veren KFC çağrı merkezi telefonlarını arayarak siparişlerinizi verebilirsiniz. Ayrıca bu telefon numaraları vasıtasıyla KFC şikayet, soru ve taleplerinizi kendilerine kolayca iletebilirsiniz. KFC telefon numarası iki adet olmak üzere her operatör ve sabit hattan ulaşabilirsiniz.KFC evlere sipariş için 444’lü hattı kullanabilirsiniz.

KFC Sipariş Hattı

444 3 555

KFC Diğer İletişim Bilgileri

KFC sipariş hattı dışında, müşteri temsilcileri yetkililerine ulaşabileceğiniz diğer kfc iletişim bilgileri
aşağıda yer almaktadır.

KFC Destek Telefonu
0(212) 705 00 00


KFC Merkez Adres
Papirüs Plaza Merkez Mahallesi Ayazma Caddesi No: 37 Kat: 5 34406 Kağıthane/İST

KFC Hakkında Bilgi

KFC,  1930 yılında küçük bir dükkan olarak, benzinlikten mazot alan insanlara satış yapmak için açıldı. Şuan dünyanın bir çok ülkesinde 20.000 civarı hizmet noktasında restoranı olan bir Fast-food zinciri. KFC Türkiye’de hizmetlerine ilk olarak 1989 yılında başladı şuan yüzlerce noktada hizmet veriyor.
KFC’yi diğerlerinden ayıran temel prensipleri her zaman taze, sıcak ve lezzetli servisleridir. Aslında kendilerine göre özelik bir formülleri var ve bu formül Kentucky’de özel güvenlikli bir kasada kilitli. Bu formüle dahil tek bilinen 1 çeşit baharattan oluşmasıdır. Her gün KFC milyonlarca müşterisi bu özel tavukların tadını çıkarıyor.

Sizlerde KFC müşteri hizmetleri hakkında paylaşmak istediklerinizi yorum olarak bırakabilirsiniz.

Şikayet Gönder

Görüş, öneri, istek ve şikayetlerinizi paylaşabilirsiniz. Not: Herkese açıktır. *

Yorumlar

  1. Adem Çilsaş

    KFCM9814751604 nolu siparişte but eksik geldi
    Adem Çilsal
    5325223030

  2. Barış

    KFC den 25_07_2022 saat 20:45 de sipariş verdim ödemesi alındı siparisiniz bize ulaşmıştır siparişiniz için teşekkür ederiz maili geldi (siparişinizi seçin uçarak gelsin filan yalan kanı arabası ile bile gelse razıydım)velhasıl 21:45 te yazmayınca maile dönüş yaptım siparişim nerede bilgi rica ederim diye dönen olmadı aradım mağaza ekranına sipariş düşmemiş ne alaka ise madem düşmedi ödeme nasıl alındı bana nasıl siparişiniz bize ulaşmıştır maili geldi neyse tamam sorun değil bekliyorum dedim mağaza kapandı dediler o da tamam ödememi geri yollayın diyorum 1 haftayı bulur diyolar tam bir rezalet başka param kalmadı sizin 1 haftanizi bekleyemem diyorum haklısınız ama yapılacak bişey yok diyolar

  3. Murat aydin

    Kardeşim 90 lira para verdim dalga geçtiler resmen mayonez olmasın diyorum bol bol mayonez dokmusler birde yanında mayonez yollamislar

  4. İrem Nur öztürk

    Saat 9 da sipariş verdim saat 11 hala sipariş gelmedi karnım hala aç bişey almaya çıkmadım siparişe güvenerek.
    Sürekli sipariş veririm burdan

  5. Berfin

    Siparişimin üzerinden 1.5 saat geçti teslim edildi gözükmesine rağmen gelmedi. Aç aç bunu bekliyoruz heryere şikayet edeceğim acil ilgilenilsin!